Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végigjátszás versenymódokhoz:

 

Maniac:Driftelj, súrold a szembejüvő forgalmat és menj a forgalommal szemben.Ha ezt sokáig csinálod, kék nitrót kapsz. Nyomd le folyamatosan a nitro gombot, és miközben kék nitróbal mész, trükközzél. (drift, súrolás stb.) Ha lemegy a kék nitro, ne engedd el a gombot. Ha elég sokat trükköztél, kapsz egy gumifüstöt, és pontjaid megtöbbszöröződnek, valamint újra feltöltődik a palack.

1X gumifüst 2X pont
2X gumifüst 3X pont
stb.
Burnout Bominator
11X Pont
stb.

Road rage:Üss ki piros nitróval egy riválist.ezután a kék nitrót kapsz, és ezután már könnyebb lesz mindenki kiütése.

Drift Challenge:Driftelj nitro nélkül, várd meg a kék nitrót. Használd a nitro ponttöbbszörözőjét, így drift pontjaid is megtöbbszörözőbnek.

Near miss challenge:Centizés.Súrold a szembe jövő kocsikat.Az egyirányú kocsik súrolásáért 25-50 pontot, a szembe jövők súrolásáért 50-200 pontot kapsz, attól függgően, milyen erős és pontos a sórolás.Amikor elindulsz a kocsival, menj szembe a forgalommal, és súrolj, driftelj, amíg kéknitrót nem kapsz.Ponttöbszörözés közben súrold a kocsikat, vigyázz a törésre.

Rivall Challenge:Ez lehet maniac, race vagy bármi más. Itt kocsit lehet nyerni.Minden szériában max 4 riválisversenyre kerülhet sor. Teljesítsd az adott feladatot, és tied a kocsi.

Burnout Challenge:Trükköz addig, amíg kéknitrót nem kapsz.Nyomd le hosszan a nitro gombot és nitrozás közben trükközz.Itt csak a gumifüstért (Burnout) kapsz pontot.

Race:Szágundj, mint egy állat, előzz meg és üss ki mindenkit.Gyűjts nitrót.Ha leelőznek üsd ki azt, aki leelőzött, ha kell használj nitrót, arra az időre míg utól nem éred.

Dominator Challenge:Ugyanaz, mint a Maniac, csak itt a széria legjobb  kocsiját nyerheted el, ami egy külön szériába(Bominator)tartozik.

Burning lap:A Burning lap lényege, hogy minnél gyorsabban teljesítsd a kört.

A Burning lap másik jelentése a gumiéregős kör, amikor az egész kör alatt kéknitrózol. Két dolog nem összetévesztendő.

Perfect lap:Tökéletes kör ( gyors, és sérülésmentes kör nitroval )

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.